Sobre mi

Maria Vila i Redon

Especialista en dret privat comparat

Sóc llicenciada en dret per la Universitat Pompeu Fabra, havent cursat un semestre a la Radzyner School of Law de l’IDC Herzliya, a Israel. L’any 2014 em vaig col·legiar a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, i un any després vaig fundar Drets.cat juntament amb d’altres col·legues advocats.

M’he especialitzat en el dret privat comparat, cosa que m’ha dut a interactuar amb juristes de diversos països i conèixer realitats jurídiques diferents. He participat en nombrosos congressos internacionals arreu d’Europa, i el fet de treballar sovint amb més d’un sistema jurídic a la vegada m’ha donat una perspectiva integral i completa del món del dret. Les meves llengües de treball habituals són el català, el castellà, l’anglès, el francès i l’alemany.

Després de treballar en un despatx de Barcelona amb una àmplia projecció internacional, he decidit establir-me pel meu compte per tenir una relació més directa amb els meus clients i continuar creixent professionalment, explorant noves disciplines que s’emmarquen en les tendències jurídiques més modernes.

Posa't en contacte amb mi